Wat we doen

Met onze creatieve advertentieoplossingen brengen we je merk of product graag onder de aandacht. We hebben een ruim aanbod van advertentiemogelijkheden en ontwikkelen zelf content voor onze klanten. Tevens kun je bij ons terecht voor concept-design. Zo zijn wij een one-stop-shop om mannen en/of vrouwen digitaal te bereiken.

We adviseren je graag over het zo effectief mogelijk inzetten van onze kanalen.

voor een krachtig resultaat

Advertising

Display advertising

Bij ons kun je terecht voor alle soorten display advertising. Van billboards tot aan mobile interscrollers, we kijken altijd naar de beste mogelijkheden om jouw merk of product onder de aandacht te brengen en de gewenste doelstelling te behalen.

Video advertising

Ook voor video-advertising ben je bij ons aan het juiste adres. Breng je campagne tot leven door middel van video op een van de grootste netwerken van Nederland. Wij bieden zowel pre-roll als in-page mogelijkheden.

Programmatic Advertising

Je advertenties geautomatiseerd inkopen? Dat kan via Programmatic Advertising. Onze gespecialiseerde programmatic-systemen geven je de mogelijkheid om op ons gehele netwerk diverse formaten in te kopen. We vertellen je er graag meer over.

Merkactivatie

Merkactivatie

Merkactivatie is een van de meest effectieve activiteiten als het gaat om het creëren van relaties met consumenten door gebruik te maken van ervaringen en interacties. Wij zorgen ervoor dat je op een creatieve en interactieve manier rechtstreeks in contact komt met je doelgroep.

Native Advertising

Native Advertising

Native advertising is niet meer weg te denken uit de online advertising wereld. De informatie in deze advertenties past altijd bij de stijl en tone-of-voice van de website waarop deze verschijnt. Op deze manier zorgen we voor content dat authentiek lijkt en brengen we campagnes naar een nieuw niveau.

DOOH

DOOH

Digital out of home reclame, of DOOH reclame, verwijst naar de digitale media uitingen die verschijnen op openbaar toegankelijke plekken. Het is tegenwoordig een populaire trend in marketing en wordt een van de beste media uitingen genoemd om de aandacht te trekken van een groot publiek.

Specs
Tarieven

Content

Branded content

Contentmarketing is hot. Content is King. We brengen merken en producten tot leven via redactionele content. Zo verspreiden we de gewenste boodschap binnen ons netwerk via artikelen, advertorials, reviews en meer.

Video Content

Als expert in communicatie binnen de branche, weten we als geen ander hoe we video kunnen inzetten om Nederlandse mannen en vrouwen te bereiken. Via een eigen videoproductiebedrijf ontwikkelen we video’s die tot de verbeelding spreken.

Social media campagne

Een social media campagne is de perfecte manier om snel buzz te creëren bij je doelgroep. Via Facebook, Instagram en Twitter bereiken we maandelijks ruim één miljoen mensen. We helpen je graag in het snel en effectief bereiken van je doelgroep.

Influencer Marketing

Influencer Marketing

Samenwerken met een online influencer is een uitstekende manier om je product of dienst onder de aandacht te brengen. We helpen je graag om jouw merk te verbinden aan passende influencers om je boodschap over te brengen en betrokkenheid te creëren met de juiste doelgroep.

SEO

SEO

Als uw bedrijf nieuwe klanten wil aantrekken uit zoekmachines, dan zal SEO optimalisatie een essentieel aspect zijn van uw digitale marketingstrategie. Benieuwd hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen? We vertellen je er graag meer over.

Specs & Tarieven op aanvraag