Merken

Wij werken met veel plezier samen met de volgende merken:

voor een krachtig resultaat

merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken

Testimonials

“RacingNews365 werkt al enkele jaren tot volle tevredenheid samen met [M]media. Ze tonen zich in veel opzichten een betrouwbare partner die uitstekend presteert in de competitieve markt van digital advertising. Ook in deze lastige coronaperiode weten we gezamenlijk mooie resultaten te behalen en streven we constant naar innovatie om zo het verschil te kunnen maken, zowel op commercieel als technisch vlak.”

Ruud Dimmers, Directeur/Eigenaar, Racingnews365

“[M]media is een van de meest innovatieve uitgevers van Nederland. Zij waren dan ook de eerste uitgever in Nederland die volledig over ging op Server Side Headerbidding via de Adhese Gateway. De technische kennis binnen [M]media is van zeer hoge kwaliteit wat zorgt voor een vooruitstrevende samenwerking op het gebied van nieuwe ontwikkelingen binnen online advertising. Wij testen nieuwe producten dan ook graag op het netwerk van [M]media.”

Dennis Reimers, Technical Evangelist, Adhese Nederland

“[M]media heeft BP een platform geboden dat ons de gelegenheid gaf nieuwe manieren te ontdekken om autorijdend Nederland te kunnen bereiken. Het was voor BP belangrijk het verhaal achter onze premium brandstof te vertellen. BP wilde graag duidelijk maken dat dit niet alleen marketing is, maar dat hier daadwerkelijk een heel verhaal van testen en expertise aan vooraf gaat. De samenwerking met [M]media was zeer prettig en kort op de bal. Door de flexibiliteit die [M]media BP bood, hebben we tijdig kunnen bijsturen waar nodig. Daarnaast hebben ze actief meegedacht in de campagne, samen met ons marketingbureau Ogilvy.”

Nicolet van Nunen, Fuels Marketing Advisor, BP Nederland

“Voor onze automotive klanten is [M]media de perfecte partner. Niet alleen omdat de aangesloten websites meer dan 70% van automotive Nederland bereiken, maar ook door de fijne samenwerking als echte sparringpartner. Doordat zij dicht op de redacties van hun websites zitten, weten ze als geen ander wat de behoefte is van de lezers en kunnen zij de content van onze adverteerders perfect op die behoefte aan laten sluiten.”

Thomas de Graaff, Manager Digital, Mindshare