Sinds kort hebben wij een zeer vlotte dame aan ons team mogen toevoegen! En Sara is niet alleen vlot als persoon; ook bij het stoplicht zal je haar niet bijhouden. Meer weten over onze nieuwe collega? Graag stelt ze zich aan je voor!

Hi Sara! Hoe zou je jezelf in drie woorden introduceren?
Veelzijdig, stoer en vrolijk.

Wat heb je gestudeerd?
Communicatiewetenschappen aan de UvA in de richting van Sales/Marketing (Persuasive Communication) met keuzevakken op het gebied van Brand Communication en Digitale Media.

Hoe ziet je werkverleden er uit, en wat is de leukste herinnering van je vorige baan?
Mijn werkverleden is heel divers. Ik heb verschillende banen en bijbanen gehad, ook in het buitenland. Het is wel grappig om te zien dat alles uiteindelijk iets met communicatie of adverteren te maken heeft. De leukste herinnering aan mijn laatste baan is de vooruitstrevendheid van het bedrijf.. en het tafeltennissen met z’n allen in de pauze.

Hoe ben je met Mannenmedia in contact gekomen?
Ik was op zoek naar een nieuwe baan in Amsterdam en toen hoorde ik via een oud-collega dat ze hier iemand nodig hadden. Lucky me!

Wat worden jouw taken bij Mannenmedia?
Mijn taken zijn voornamelijk operations en traffic. Hierin ga ik alles zo efficiënt mogelijk laten verlopen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik rijd motor, maak mijn eigen kleding, zeil catamaran en ben weer bezig met training om sprinten weer op te pakken na een vervelende blessure. Verder ben ik graag met mijn familie, vrienden en leuke collega’s. Lekker eten, rode wijn en mijn hond Bas krijgen daarnaast ook genoeg aandacht. En tot slot ben ik nu veel bezig met het zoeken naar een huis. Veelzijdig toch?

Welk talent / hobby zou je meer aandacht willen geven?
Piano spelen zou ik graag weer meer aandacht aan willen besteden.

Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Altijd blijven leren, ontwikkelen en opbouwen.

Welk land zou je eens willen bezoeken?
Doe maar meteen een heel continent, want ik zou graag naar Antarctica willen.

Als je een tijdmachine zou hebben, bij welke wereldgebeurtenis zou jij dan aanwezig willen zijn?
Een gebeurtenis in de toekomst, namelijk het moment dat iedereen respect voor elkaar heeft en.. lekker leeft en laat leven.