20 oktober 2017

WINTER IS COMING… tijd voor de wintercheck

WINTER IS COMING… tijd voor de wintercheck

Nog even en dan is het zover; nachtvorst, gladde wegen, hagel, natte sneeuw en regen. Winter is coming, en dus hoog tijd voor autobezitters om hun auto winterklaar te maken. Met ons netwerk bereiken we heel autorijdend Nederland, dus waar anders dan op ons netwerk zou je de boodschap over de wintercheck beter kunnen overbrengen?

ROUTENET

Op routenet.nl kunnen we specifiek iedereen die een route plant naar een wintersportbestemming banners tonen. Tevens kunnen we de wintersporters bereiken via ski-informatie en snowplaza.

FLITSMEISTER

Wil je mensen bereiken die echt in de auto zitten met de vraag of ze alles gecheckt hebben? Ook dit is mogelijk! Iedereen die gebruik maakt van de Flitsmeister app (ruim 1 miljoen gebruikers) zit op dat moment in de auto. Op het moment dat Flitsmeister constateert dat men niet meer onderweg is, schakelt de app zichzelf uit. Vlak voor dat moment kunnen we gebruikers een melding sturen met de vraag of de Wintercheck al is uitgevoerd.

Een andere optie is om met zeer gerichte targeting voor de grensovergang de automobilist een notificatie sturen met de vraag of ze gedacht hebben aan het monteren van de winterbanden, het bijvullen van de ruitenwisservloeistof en het controleren van de bandenspanning.

CONTENT

Met de winter op komst (en hopelijk eindelijk weer die elfstedentocht) doen ook niet-wintersporters er verstandig aan om een wintercheck uit te laten voeren. Om die reden laten we al onze redactionele automotive-titels een leuk artikel schrijven met 7 dingen die je moet laten checken zodat je klaar bent voor de vrieskou.

PITSTOP GAME

Wil je direct gegevens van potentiële (winterbanden) klanten? Dit kan op een eenvoudige, maar zeer interactieve manier. We hebben namelijk de mogelijkheid om met het F1 Bandenwissel-spel mensen hun NAW gegevens uit te vragen. Aan dit spel kan een prijs gekoppeld worden (bijvoorbeeld het bijwonen van een F1 race), die een boost zal geven aan het aantal keer dat het spel gespeeld wordt. Uiteraard zorgen wij er met ons netwerk voor dat een dergelijk spel veel unieke spelers zal krijgen. Zo pluggen we het bijvoorbeeld op Racingnews365.nl, GPUpdate.nl en Autobahn.eu/max33; een aantal van de meest populaire titels waar verslag gedaan wordt van de F1!

FINNIK

Binnen de app Finnik kunnen we heel gericht de juiste banner en button bij het juiste model tonen. Een Volkswagen Golf uit 2001 heeft bijvoorbeeld andere onderhoudschecks nodig dan een Peugeot 3008 uit 2016.

CONTACT EN MEER INFORMATIE

Net als met de wintercheck voor je auto, geldt ook hier dat je er niet te laat bij moet zijn. Neem dus snel contact op met Ruud Mantz als je handig in wilt spelen op het feit dat de winter eraan komt!

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • 9 mei 2023

  Azerion lanceert AI-aangedreven Smart Content

  Amsterdam, 9 mei 2023 – Azerion kondigt de lancering aan van ‘Smart Content’, een AI-aangedreven oplossing die advertentietechnologie en video content combineert. De videobibliotheek van Smart Content […]

 • Stephanne

  25 april 2023

  Even voorstellen… Stephanne Klatte

  Maak kennis met onze nieuwste aanwinst voor het programmatic team: Stephanne! Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden? Enthousiast, Optimistisch, Gemotiveerd Waar ben je geboren en […]