27 maart 2019

Samenwerking Mannenmedia en TwinSight Media

Samenwerking Mannenmedia en TwinSight Media

Duurzaam adverteren en milieuvriendelijke campagnes, ook in de media wordt het belangrijker. Daarom zetten Mannenmedia en TwinSight Media samen een eerste stap naar duurzaam adverteren.

TwinSight Media levert het volledig watervrije Mr.Friendly urinoir en heeft een landelijk netwerk opgebouwd van watervrije urinoirs. De urinoirs hebben een ingebouwde mediaspeler om op te adverteren. De samenwerking met mannen-specialist “Mannenmedia” is dan ook een logische.

Koen Dittmar, Head of Digital Out Of Home: “Er is een toenemende vraag naar duurzaam adverteren. De watervrije Mr.Friendly urinoirs geven hier een goede invulling aan.”

Het Mr.Friendly urinoir is uniek en krijgt daardoor veel aandacht. Door een ingebouwde sensor wordt exact bijgehouden hoe vaak de video’s worden afgespeeld. Aangestuurd vanuit de cloud, volledig digitaal out of home.

De Mr.Friendly urinoirs worden geplaatst op drukke locaties. De advertentie-opbrengsten worden direct weer geïnvesteerd in nieuwe locaties. Elke bezoek levert daarom waterbesparing op. Een duurzame oplossing dus!

Meer weten?

Samen met Mannenmedia water besparen? Neem contact op met Koen Dittmar op koen@mannenmedia.nl of 06 – 20 23 30 33.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • SEO

  25 november 2022

  Dit zijn de 5 belangrijkste SEO factoren van nu

  Bedrijven of merken willen graag meer bezoekers op hun website. Helemaal niet gek, want meer traffic betekent meer potentiële klanten. Naast directe bezoeken zou het optimaal zijn om bezoekers te trekken via zoekmachines zoals Google. Maar hoe gaat dit in zijn werking?

 • Azerion + [M]media

  31 oktober 2022

  Azerion verstevigt Nederlandse marktpositie met overname [M]media

  Azerion kondigt vandaag de overname van [M]media B.V. aan. Het Europese media- en entertainment platform versterkt zich daarmee verder en wordt in Nederland direct één van de grootste digitale advertentienetwerken.