27 maart 2019

Samenwerking Mannenmedia en TwinSight Media

Samenwerking Mannenmedia en TwinSight Media

Duurzaam adverteren en milieuvriendelijke campagnes, ook in de media wordt het belangrijker. Daarom zetten Mannenmedia en TwinSight Media samen een eerste stap naar duurzaam adverteren.

TwinSight Media levert het volledig watervrije Mr.Friendly urinoir en heeft een landelijk netwerk opgebouwd van watervrije urinoirs. De urinoirs hebben een ingebouwde mediaspeler om op te adverteren. De samenwerking met mannen-specialist “Mannenmedia” is dan ook een logische.

Koen Dittmar, Head of Digital Out Of Home: “Er is een toenemende vraag naar duurzaam adverteren. De watervrije Mr.Friendly urinoirs geven hier een goede invulling aan.”

Het Mr.Friendly urinoir is uniek en krijgt daardoor veel aandacht. Door een ingebouwde sensor wordt exact bijgehouden hoe vaak de video’s worden afgespeeld. Aangestuurd vanuit de cloud, volledig digitaal out of home.

De Mr.Friendly urinoirs worden geplaatst op drukke locaties. De advertentie-opbrengsten worden direct weer geïnvesteerd in nieuwe locaties. Elke bezoek levert daarom waterbesparing op. Een duurzame oplossing dus!

Meer weten?

Samen met Mannenmedia water besparen? Neem contact op met Koen Dittmar op koen@mannenmedia.nl of 06 – 20 23 30 33.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • vacature

  22 februari 2023

  Vacature: Advertising Technology Specialist

  Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online technologie en advertising? En ben jij op zoek naar een baan bij Azerion, een wereldwijd toonaangevende speler in de online media- en gaming-industrie? Lees dan snel verder...

 • 30 januari 2023

  Azerion gaat samenwerking aan met advertising platform HYPR.

  Azerion heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met het hyperlokale advertentieplatform HYPR in Nederland.