31 maart 2017

Pak je moment tijdens voetbalwedstrijden of Formule 1!

Pak je moment tijdens voetbalwedstrijden of Formule 1!

Steeds meer adverteerders hebben de truc door; inspelen op grote evenementen zoals een topwedstrijd in het voetbal of een Formule 1 race. Tijdens deze sportevenementen wil het bereik per dag regelmatig tot 350% stijgen! Op deze dagen is het dus een must om zichtbaar te zijn. Bij inzet van bijvoorbeeld een fixed advertorial ben je er van verzekerd dat elke bezoeker die op de homepage komt jouw uiting ziet. Op deze manier profiteer jij als adverteerder dus optimaal van dit enorme bereik deze dagen.

De titelstrijd in Nederland, Spanje en Engeland loopt op zijn einde en wordt elke week spannender. Hiernaast zijn alle ogen gericht op ‘onze’ Max, die zijn hoge verwachtingen dit jaar probeert waar te maken. Het is dus nu hét moment om hierop in te spelen. Ga jij voor een enorm bereik en pak je deze kans? Om het gemakkelijk te maken, hebben we de komende grote sportevenementen even voor je op een rijtje gezet:

Voetbal:

2 april
Ajax – Feyenoord
Eredivisie

23 april
PSV – Ajax
Eredivisie

30 april
Vitesse – AZ
KNVB Bekerfinale

11 april
Juventus – Barcelona
Champions League Kwart Finale

12 april
Bayern – Real
Champions League Kwart Finale

Formule 1:

9 april
China

16 april
Bahrein

30 april
Rusland

14 mei
Spanje

28 mei
Monaco

Voor meer informatie, neem contact op met één van onze accountmanagers.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • SEO

  25 november 2022

  Dit zijn de 5 belangrijkste SEO factoren van nu

  Bedrijven of merken willen graag meer bezoekers op hun website. Helemaal niet gek, want meer traffic betekent meer potentiële klanten. Naast directe bezoeken zou het optimaal zijn om bezoekers te trekken via zoekmachines zoals Google. Maar hoe gaat dit in zijn werking?

 • Azerion + [M]media

  31 oktober 2022

  Azerion verstevigt Nederlandse marktpositie met overname [M]media

  Azerion kondigt vandaag de overname van [M]media B.V. aan. Het Europese media- en entertainment platform versterkt zich daarmee verder en wordt in Nederland direct één van de grootste digitale advertentienetwerken.