20 september 2022

Nieuwe social-display mogelijkheden op het [M]media netwerk

Spaceback social-display adverteren

Sinds kort werkt [M]media samen met Spaceback. Dat is goed nieuws, want door middel van deze samenwerking zijn er nog meer advertentiemogelijkheden binnen het [M]media netwerk.  

Over Spaceback

Spaceback is een aanbieder van een Social Display-technologie die een bericht op social media (van Instagram, Facebook, Linkedin, Pinterest, Twitter of TikTok) binnen enkele seconden kan omzetten in een traditioneel online display-formaat dat via alle reguliere inkoopkanalen van programmatic en direct/IO (voor desktop en mobiel) kan worden ingezet.

Hoe het werkt

Na het maken van de creatie behoudt deze het uiterlijk van de social-post, wat betekent dat het aantrekkelijker is voor consumenten, een hogere klikfrequentie genereert en betere resultaten oplevert dan een meer traditioneel display-formaat.

Wat zijn social-display advertenties?

Social-display advertenties zijn recreaties van social media berichten in de vorm van een advertentie.  Deze zijn zo geconfigureerd dat ze traditionele banner placements kunnen maken die aansluiten bij programmatic-campagne doeleinden (awareness, prospecting, DR). Veel merken hebben een social-first benadering van contentmarketing. Social-display advertenties zijn uitstekend voor het combineren van deze content.

Wat zijn de voordelen voor adverteerders?

Social-display adverteren brengt een hoop voordelen mee. Hieronder een rijtje met de vier belangrijkste:

 • Er zijn geen productiekosten, dit wordt allemaal door een automatisch systeem gedaan
 • Het houdt betrokkenheidsstatistieken van gebruikers tot in de puntjes bij
 • Gebruikers ervaren het niet als advertentie omdat het lijkt op een social media post
 • Gaat “banner blindness” tegen met herkenbare advertenties op social media platformen

De kracht van social display advertising

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • 9 mei 2023

  Azerion lanceert AI-aangedreven Smart Content

  Amsterdam, 9 mei 2023 – Azerion kondigt de lancering aan van ‘Smart Content’, een AI-aangedreven oplossing die advertentietechnologie en video content combineert. De videobibliotheek van Smart Content […]

 • Stephanne

  25 april 2023

  Even voorstellen… Stephanne Klatte

  Maak kennis met onze nieuwste aanwinst voor het programmatic team: Stephanne! Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden? Enthousiast, Optimistisch, Gemotiveerd Waar ben je geboren en […]