20 december 2016

Nieuw formaat: Integrated Article Block

Nieuw formaat: Integrated Article Block

Sinds kort is het mogelijk om binnen ons netwerk op een vaste positie onderaan een artikel te adverteren. Met het Integrated Article Block adverteer je op een zeer relevante plek, die optimaal in beeld is bij het lezen van een artikel. Door op een subtiele manier tekst en afbeelding te combineren, werkt de advertentie niet storend en gaat het op in het artikel, waardoor er geen grote scheiding tussen artikel en advertentie plaats vindt. Door deze manier van plaatsen gaat de advertentie op in de look and feel van de desbetreffende website.

Met campagnes voor Volkswagen en Seat werd de positie getest, met een positieve uitkomst. De gemiddelde CTR kwam uit op 0,40. Hierna is besloten deze positie toe te voegen aan onze formaten. Het formaat kan tevens getarget worden op bepaalde audiences. Tags die met een artikel worden meegegeven, kunnen gebruikt worden om de uiting op specifieke artikelen te tonen. Denk bij de tags aan automerken, types of segmenten als lease en oldtimer. Op deze manier wordt de banner alleen getoond op een plek die daadwerkelijk relevant is.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Intregrated Article Block, of wil je deze uiting voor een campagne inzetten? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • SEO

  25 november 2022

  Dit zijn de 5 belangrijkste SEO factoren van nu

  Bedrijven of merken willen graag meer bezoekers op hun website. Helemaal niet gek, want meer traffic betekent meer potentiële klanten. Naast directe bezoeken zou het optimaal zijn om bezoekers te trekken via zoekmachines zoals Google. Maar hoe gaat dit in zijn werking?

 • Azerion + [M]media

  31 oktober 2022

  Azerion verstevigt Nederlandse marktpositie met overname [M]media

  Azerion kondigt vandaag de overname van [M]media B.V. aan. Het Europese media- en entertainment platform versterkt zich daarmee verder en wordt in Nederland direct één van de grootste digitale advertentienetwerken.