5 juli 2021

[M]media & Tradecast slaan handen ineen voor targeted advertising op nieuwe videoplatformen voor niche doelgroepen

[M]media & Tradecast slaan handen ineen

HALFWEG/ZWOLLE – Vanaf heden werken wij samen met Tradecast, het in Zwolle en Hilversum gevestigde technologiebedrijf en projectbureau dat video-oplossingen op maat realiseert. [M]media gaat Tradecast ondersteunen op het gebied van advertising op de videoplatformen voor nichedoelgroepen die via de technologie van Tradecast worden opgezet.

Bij Tradecast heeft iedereen de mogelijkheid om een eigen videoplatform of streamingdienst te starten, waarmee een nieuwe markt aangeboord en geconverteerd kan worden. Door de samenwerking tussen [M]media en Tradecast kunnen klanten van Tradecast er nu ook voor kiezen om video-advertenties uit het aanbod van [M]media op hun platformen in te plannen en aan te bieden aan hun doelgroepen.

Sjoerd van der Meijden, Sales & Business Development Director [M]media: “Ik ben enthousiast over de start van deze samenwerking, we zijn altijd op zoek naar kwalitatief videobereik en dat kan Tradecast ons leveren. Daarnaast hebben ze een prachtig product en kunnen we hun klanten ook helpen met het groeien van hun kanalen. Kortom een veelzijdige samenwerking waar we een succes van gaan maken.”

Yillmaz Schoen, Founder & CEO Tradecast: “De combinatie van ons videobereik in hele specifieke doelgroepen en het grote aanbod aan kwalitatieve advertentie-inventory van [M]media is een win-win voor zowel onze klanten als de adverteerders. We kijken uit naar deze samenwerking, waarin we voor onze klanten en partners veel meerwaarde gaan bieden bij het verder uitbouwen van hun rendement en het optimaliseren van het verdienpotentieel van hun videocontent.”

Over [M]media

[M]media brengt binnen haar netwerk merken en producten onder de aandacht door middel van creatieve advertentieoplossingen. [M]media beschikt over een ruim aanbod van advertentiemogelijkheden en ontwikkelt ook zelf content voor haar klanten. Tevens kun je bij [M]media terecht voor concept-design, wat het bedrijf een one-stop-shop maakt om mannen en/of vrouwen digitaal te bereiken. [M]media adviseert klanten graag over het zo effectief mogelijk inzetten van haar kanalen.

Over Tradecast

Tradecast geeft haar klanten de volledige controle over hun eigen videoplatform: van het design en de content tot de data en de opbrengsten. Dat doet Tradecast met een zelf ontworpen, krachtige en oneindig schaalbare technologie die klaarstaat voor elk streamingvraagstuk: live en on-demand, gratis en betaald. Tradecast introduceert daarmee de unieke combinatie van een totaaloplossing voor online streaming en een toegewijd marketing- en contentbureau. Door deze twee expertises te bundelen, kan Tradecast elk streamingvraagstuk beantwoorden. Of je nu wilt livestreamen, nieuwe omzet wilt genereren met bestaande content, nieuwe content nodig hebt om uit te zenden of de interactiviteit met je doelgroep wilt verhogen: Tradecast is ready to play.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • SEO

  25 november 2022

  Dit zijn de 5 belangrijkste SEO factoren van nu

  Bedrijven of merken willen graag meer bezoekers op hun website. Helemaal niet gek, want meer traffic betekent meer potentiële klanten. Naast directe bezoeken zou het optimaal zijn om bezoekers te trekken via zoekmachines zoals Google. Maar hoe gaat dit in zijn werking?

 • Azerion + [M]media

  31 oktober 2022

  Azerion verstevigt Nederlandse marktpositie met overname [M]media

  Azerion kondigt vandaag de overname van [M]media B.V. aan. Het Europese media- en entertainment platform versterkt zich daarmee verder en wordt in Nederland direct één van de grootste digitale advertentienetwerken.