16 maart 2021

[M]media start met product ownerships en sluit zich aan bij VIA taskforces

[M]media start met product ownerships en sluit zich aan bij VIA taskforces

Sinds 1 januari dit jaar zijn er binnen [M]media een aantal product owners aangewezen. Hier hebben wij voor gekozen om de producten die wij bieden te professionaliseren en de waarde daarvan te maximaliseren. Vanuit het salesteam is Wing Chee Ng tegenwoordig product owner Branded Content, Lennart den Exter is product owner Integraties & Performance en Tobias Evers is product owner Display & OLV.

Wing, Lennart en Tobias hebben zich sinds kort ook toegevoegd aan de taskforce van VIA Nederland. Dit sluit dan ook mooi aan bij de product owners binnen [M]media. Wing maakt deel uit van de taskforce Branded Content, Lennart van de taskforce e-commerce en Tobias van de taskforce Video. Middels deze taskforces zullen zij zich gaan inzetten om de markt te informeren over de verschillende onderwerpen.

Vanuit [M]media zijn wij verheugd dat we hieraan een bijdrage kunnen leveren.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • SEO

  25 november 2022

  Dit zijn de 5 belangrijkste SEO factoren van nu

  Bedrijven of merken willen graag meer bezoekers op hun website. Helemaal niet gek, want meer traffic betekent meer potentiële klanten. Naast directe bezoeken zou het optimaal zijn om bezoekers te trekken via zoekmachines zoals Google. Maar hoe gaat dit in zijn werking?

 • Azerion + [M]media

  31 oktober 2022

  Azerion verstevigt Nederlandse marktpositie met overname [M]media

  Azerion kondigt vandaag de overname van [M]media B.V. aan. Het Europese media- en entertainment platform versterkt zich daarmee verder en wordt in Nederland direct één van de grootste digitale advertentienetwerken.