16 maart 2021

[M]media start met product ownerships en sluit zich aan bij VIA taskforces

[M]media start met product ownerships en sluit zich aan bij VIA taskforces

Sinds 1 januari dit jaar zijn er binnen [M]media een aantal product owners aangewezen. Hier hebben wij voor gekozen om de producten die wij bieden te professionaliseren en de waarde daarvan te maximaliseren. Vanuit het salesteam is Wing Chee Ng tegenwoordig product owner Branded Content, Lennart den Exter is product owner Integraties & Performance en Tobias Evers is product owner Display & OLV.

Wing, Lennart en Tobias hebben zich sinds kort ook toegevoegd aan de taskforce van VIA Nederland. Dit sluit dan ook mooi aan bij de product owners binnen [M]media. Wing maakt deel uit van de taskforce Branded Content, Lennart van de taskforce e-commerce en Tobias van de taskforce Video. Middels deze taskforces zullen zij zich gaan inzetten om de markt te informeren over de verschillende onderwerpen.

Vanuit [M]media zijn wij verheugd dat we hieraan een bijdrage kunnen leveren.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • vacature

  22 februari 2023

  Vacature: Advertising Technology Specialist

  Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online technologie en advertising? En ben jij op zoek naar een baan bij Azerion, een wereldwijd toonaangevende speler in de online media- en gaming-industrie? Lees dan snel verder...

 • 30 januari 2023

  Azerion gaat samenwerking aan met advertising platform HYPR.

  Azerion heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met het hyperlokale advertentieplatform HYPR in Nederland.