27 september 2021

[M]media gaat samenwerking aan met IEX Media

[M]media gaat samenwerking aan met IEX Media

[M]media, specialist in het digitaal bereiken van mannen en vrouwen, verbreedt haar netwerk verder en gaat de commerciële exploitatie verzorgen voor alle financiële titels van IEX Media, marktleider in Nederland in financiële platformen zoals beleggersinformatie.

De samenwerking betekent een uitbreiding van de propositie van [M]media, dat een heel nieuw ‘finance’ channel toevoegt aan haar netwerk. IEX Media werkt voor het eerst samen met een dergelijke partner in digital advertising en het mediabedrijf wil daarmee een verdere stap zetten in omzetgroei uit digital.

IEX.nl is één van de grootste onafhankelijke financiële websites van Nederland. Daarnaast zijn Belegger.nl, DeBeurs.nl, Beursonline.nl, Participaties.nl en Guruwatch bekende websites van IEX Media binnen de beleggerswereld.

Mark Termeer, Managing Director IEX Media: “Wij hebben de afgelopen periode naar verschillende mogelijke partners gekeken en [M]media kwam hier als allerbeste naar voren. [M]media heeft al sinds jaar en dag een constructieve relatie met mediabureaus en adverteerders en daarmee een bewezen trackrecord. Daarnaast vertegenwoordigen zij prachtige en relevante platformen, waar wij graag onze 16 digitale platformen met beleggingsinformatie aan toevoegen.

Jouke Tjeerdsma, Managing Director [M]media: “De samenwerking met IEX Media stelt ons in staat een nieuwe niche doelgroep aan te bieden aan onze adverteerders, namelijk 2,5 miljoen unieke particuliere beleggers in Nederland en België. Hiermee hebben we met IEX Media als marktleider in financiële platformen de ideale partner gevonden om een geheel nieuw (finance) channel toe te voegen aan het [M]media netwerk en onze propositie naar de markt toe verder uit te breiden.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • vacature

  22 februari 2023

  Vacature: Advertising Technology Specialist

  Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online technologie en advertising? En ben jij op zoek naar een baan bij Azerion, een wereldwijd toonaangevende speler in de online media- en gaming-industrie? Lees dan snel verder...

 • 30 januari 2023

  Azerion gaat samenwerking aan met advertising platform HYPR.

  Azerion heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met het hyperlokale advertentieplatform HYPR in Nederland.