13 oktober 2022

[M]media breidt haar netwerk uit met 4 nieuwe titels binnen het sport channel

Om de huidige positie op het gebied van voetbal verder te versterken zijn er binnen dit segment twee nieuwe publishers aangesloten: 1908.nl & Footballtransfers.com/nl. Daarnaast hebben we ons (motor)sport channel verder verstevigd met de komst van Racesport.nl. Atletiek.nu zorgt ervoor dat [M]media een nieuwe sport mag toevoegen aan het netwerk.

1908.nl

1908.nl schrijft over het laatste Feyenoord-nieuws en onderscheid zichzelf door als eerste de laatste transfer primeurs te brengen. Een website die de echte Feyenoord fan het liefst dagelijks leest, met zowel nieuws over de mannen- als de vrouwenteams. 1908.nl trekt maar liefst 900.000 unieke bezoekers per maand.

Atletiek.nu

Atletiek.nu is, zoals de naam al zegt, een website die zicht richt op atletiek. De website bereikt onder andere veel Nederlandse atletiek verenigingen. Ook wordt de website veel gebruikt door atleten om zichzelf in te schrijven, competities op te starten en deze bij te houden. De website trekt 150.000 unieke bezoekers op maandbasis.

Footballtransfers.com/nl

Footballtransfers.com is reeds een gevestigde naam, maar is nu tevens als Nederlandse website gestart met het brengen van laatste nieuws rond voetbaltransfers. Ondanks pas recent gestart trekt de website nu al meer dan 250.000 unieke bezoekers per maand.

Racesport.nl

Racesport.nl is een van de meest toonaangevende motorsport nieuwssites van Nederland en België. De site focust zich op nieuws rondom de MotoGP, WorldSBK en andere internationale motorsport klassen. Met 200.000 unieke bezoekers is Racesport een entiteit geworden in de wereld van de motorsport.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de advertentiemogelijkheden of deze titels of zie je direct een duidelijk haakje met een campagne waar je mee bezig bent? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met je mee.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • vacature

  22 februari 2023

  Vacature: Advertising Technology Specialist

  Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online technologie en advertising? En ben jij op zoek naar een baan bij Azerion, een wereldwijd toonaangevende speler in de online media- en gaming-industrie? Lees dan snel verder...

 • 30 januari 2023

  Azerion gaat samenwerking aan met advertising platform HYPR.

  Azerion heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met het hyperlokale advertentieplatform HYPR in Nederland.