13 oktober 2022

[M]media breidt haar netwerk uit met 4 nieuwe titels binnen het sport channel

Om de huidige positie op het gebied van voetbal verder te versterken zijn er binnen dit segment twee nieuwe publishers aangesloten: 1908.nl & Footballtransfers.com/nl. Daarnaast hebben we ons (motor)sport channel verder verstevigd met de komst van Racesport.nl. Atletiek.nu zorgt ervoor dat [M]media een nieuwe sport mag toevoegen aan het netwerk.

1908.nl

1908.nl schrijft over het laatste Feyenoord-nieuws en onderscheid zichzelf door als eerste de laatste transfer primeurs te brengen. Een website die de echte Feyenoord fan het liefst dagelijks leest, met zowel nieuws over de mannen- als de vrouwenteams. 1908.nl trekt maar liefst 900.000 unieke bezoekers per maand.

Atletiek.nu

Atletiek.nu is, zoals de naam al zegt, een website die zicht richt op atletiek. De website bereikt onder andere veel Nederlandse atletiek verenigingen. Ook wordt de website veel gebruikt door atleten om zichzelf in te schrijven, competities op te starten en deze bij te houden. De website trekt 150.000 unieke bezoekers op maandbasis.

Footballtransfers.com/nl

Footballtransfers.com is reeds een gevestigde naam, maar is nu tevens als Nederlandse website gestart met het brengen van laatste nieuws rond voetbaltransfers. Ondanks pas recent gestart trekt de website nu al meer dan 250.000 unieke bezoekers per maand.

Racesport.nl

Racesport.nl is een van de meest toonaangevende motorsport nieuwssites van Nederland en België. De site focust zich op nieuws rondom de MotoGP, WorldSBK en andere internationale motorsport klassen. Met 200.000 unieke bezoekers is Racesport een entiteit geworden in de wereld van de motorsport.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de advertentiemogelijkheden of deze titels of zie je direct een duidelijk haakje met een campagne waar je mee bezig bent? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met je mee.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • SEO

  25 november 2022

  Dit zijn de 5 belangrijkste SEO factoren van nu

  Bedrijven of merken willen graag meer bezoekers op hun website. Helemaal niet gek, want meer traffic betekent meer potentiële klanten. Naast directe bezoeken zou het optimaal zijn om bezoekers te trekken via zoekmachines zoals Google. Maar hoe gaat dit in zijn werking?

 • Azerion + [M]media

  31 oktober 2022

  Azerion verstevigt Nederlandse marktpositie met overname [M]media

  Azerion kondigt vandaag de overname van [M]media B.V. aan. Het Europese media- en entertainment platform versterkt zich daarmee verder en wordt in Nederland direct één van de grootste digitale advertentienetwerken.