13 oktober 2022

[M]media breidt haar netwerk uit met 4 nieuwe titels binnen het sport channel

Om de huidige positie op het gebied van voetbal verder te versterken zijn er binnen dit segment twee nieuwe publishers aangesloten: 1908.nl & Footballtransfers.com/nl. Daarnaast hebben we ons (motor)sport channel verder verstevigd met de komst van Racesport.nl. Atletiek.nu zorgt ervoor dat [M]media een nieuwe sport mag toevoegen aan het netwerk.

1908.nl

1908.nl schrijft over het laatste Feyenoord-nieuws en onderscheid zichzelf door als eerste de laatste transfer primeurs te brengen. Een website die de echte Feyenoord fan het liefst dagelijks leest, met zowel nieuws over de mannen- als de vrouwenteams. 1908.nl trekt maar liefst 900.000 unieke bezoekers per maand.

Atletiek.nu

Atletiek.nu is, zoals de naam al zegt, een website die zicht richt op atletiek. De website bereikt onder andere veel Nederlandse atletiek verenigingen. Ook wordt de website veel gebruikt door atleten om zichzelf in te schrijven, competities op te starten en deze bij te houden. De website trekt 150.000 unieke bezoekers op maandbasis.

Footballtransfers.com/nl

Footballtransfers.com is reeds een gevestigde naam, maar is nu tevens als Nederlandse website gestart met het brengen van laatste nieuws rond voetbaltransfers. Ondanks pas recent gestart trekt de website nu al meer dan 250.000 unieke bezoekers per maand.

Racesport.nl

Racesport.nl is een van de meest toonaangevende motorsport nieuwssites van Nederland en België. De site focust zich op nieuws rondom de MotoGP, WorldSBK en andere internationale motorsport klassen. Met 200.000 unieke bezoekers is Racesport een entiteit geworden in de wereld van de motorsport.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de advertentiemogelijkheden of deze titels of zie je direct een duidelijk haakje met een campagne waar je mee bezig bent? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. We denken graag met je mee.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • 9 mei 2023

  Azerion lanceert AI-aangedreven Smart Content

  Amsterdam, 9 mei 2023 – Azerion kondigt de lancering aan van ‘Smart Content’, een AI-aangedreven oplossing die advertentietechnologie en video content combineert. De videobibliotheek van Smart Content […]

 • Stephanne

  25 april 2023

  Even voorstellen… Stephanne Klatte

  Maak kennis met onze nieuwste aanwinst voor het programmatic team: Stephanne! Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden? Enthousiast, Optimistisch, Gemotiveerd Waar ben je geboren en […]