18 mei 2017

Mannenmedia zet in op video

Mannenmedia zet in op video

De toekomst voor online video ziet er rooskleurig uit. We zien al tijden een stijging in het aantal video-views, en deze stijging lijkt nog flink door te zetten. Om de inzet van video-advertising op ons netwerk voor de adverteerder zo goed mogelijk te faciliteren, hebben we de laatste tijd flink ingezet op video. Dit deden we onder andere door het gebruik van nieuwe video-formaten, nieuwe video-players en het creëren van meer inventory op ons netwerk. 

Nieuwe formaten

Met de Prerolls en Inpage video is iedereen inmiddels wel bekend. Om de adverteerder meer keuze te geven zijn we op zoek gegaan naar nieuwe formaten. Hier zijn onder andere de Billboard XL met Video en de Video XL uit voortgekomen. Twee high impact formaten die met verschillende campagnes al succesvol is gebleken. De Video XL maakt gebruik van een ‘reminder’, die bijdraagt aan een zeer hoge uitkijkratio. Bekijk hier hoe de Video XL er in een live-omgeving uit ziet.

Nieuwe Video-players

Tevens maken we gebruik van nieuwe players, waardoor we onze video-inventory nog beter kunnen benutten. Ook voor de bezoekers van onze websites zijn veranderingen zichtbaar. Zo maken FCupdate en GPUpdate bijvoorbeeld gebruik van een nieuwe full-width video-player, waardoor de video’s op deze sites op een groter formaat en in een hogere resolutie bekeken kunnen worden.

Meer video-inventory

Nu we hebben geïnvesteerd in formaten en players willen we hier uiteraard ook onze inventory vergroten. Hiernaast zullen meer er meer video’s op ons netwerk geproduceerd en gepubliceerd worden. Tevens zullen we nieuwe publishers aansluiten die zich volledig richten op video.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van video? Neem dan gerust contact met ons op. Samen gaan we voor een krachtig resultaat.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • 9 mei 2023

  Azerion lanceert AI-aangedreven Smart Content

  Amsterdam, 9 mei 2023 – Azerion kondigt de lancering aan van ‘Smart Content’, een AI-aangedreven oplossing die advertentietechnologie en video content combineert. De videobibliotheek van Smart Content […]

 • Stephanne

  25 april 2023

  Even voorstellen… Stephanne Klatte

  Maak kennis met onze nieuwste aanwinst voor het programmatic team: Stephanne! Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden? Enthousiast, Optimistisch, Gemotiveerd Waar ben je geboren en […]