18 mei 2017

Mannenmedia zet in op video

Mannenmedia zet in op video

De toekomst voor online video ziet er rooskleurig uit. We zien al tijden een stijging in het aantal video-views, en deze stijging lijkt nog flink door te zetten. Om de inzet van video-advertising op ons netwerk voor de adverteerder zo goed mogelijk te faciliteren, hebben we de laatste tijd flink ingezet op video. Dit deden we onder andere door het gebruik van nieuwe video-formaten, nieuwe video-players en het creëren van meer inventory op ons netwerk. 

Nieuwe formaten

Met de Prerolls en Inpage video is iedereen inmiddels wel bekend. Om de adverteerder meer keuze te geven zijn we op zoek gegaan naar nieuwe formaten. Hier zijn onder andere de Billboard XL met Video en de Video XL uit voortgekomen. Twee high impact formaten die met verschillende campagnes al succesvol is gebleken. De Video XL maakt gebruik van een ‘reminder’, die bijdraagt aan een zeer hoge uitkijkratio. Bekijk hier hoe de Video XL er in een live-omgeving uit ziet.

Nieuwe Video-players

Tevens maken we gebruik van nieuwe players, waardoor we onze video-inventory nog beter kunnen benutten. Ook voor de bezoekers van onze websites zijn veranderingen zichtbaar. Zo maken FCupdate en GPUpdate bijvoorbeeld gebruik van een nieuwe full-width video-player, waardoor de video’s op deze sites op een groter formaat en in een hogere resolutie bekeken kunnen worden.

Meer video-inventory

Nu we hebben geïnvesteerd in formaten en players willen we hier uiteraard ook onze inventory vergroten. Hiernaast zullen meer er meer video’s op ons netwerk geproduceerd en gepubliceerd worden. Tevens zullen we nieuwe publishers aansluiten die zich volledig richten op video.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van video? Neem dan gerust contact met ons op. Samen gaan we voor een krachtig resultaat.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • 26 juli 2022

  Progammatic update: August 2022

  New month, new programmatic update! This month’s news items are as following: The Highlights of July & August In the spotlight: Formula 1 Channel An incredible offer […]

 • [M]media gaat samenwerking aan met IEX Media

  18 juli 2022

  Quantum Native Advertising: nu ook mogelijk op alle IEX Media titels

  Met ingang van deze maand is het mogelijk om native te adverteren op ons Finance channel, oftewel de titels van IEX Media. Dit brede portfolio, bestaande uit […]