5 maart 2020

Dit is de Mannenmedia Teamupdate van maart 2020

Dit is de Mannenmedia Teamupdate van maart 2020

De afgelopen maanden zijn er een aantal verschuivingen geweest in het team van Mannenmedia. We hebben helaas afscheid genomen van onze Head of Sales Ruud, die na bijna 9 jaar de Suikersilo-West inruilt voor een nieuwe, verdiende uitdaging. Wij wensen hem heel veel succes in de toekomst, maar allereerst heel veel plezier tijdens de reizen die hij gaat maken!

Om de leegte die Ruud achterlaat op te vullen hebben wij twee nieuwe account managers mogen verwelkomen: Wing Chee Ng & Lennart den Exter. Zij zullen samen met onze nieuwe Head of Sales Koen Dittmar en onze Account Manager Tobias Evers het salesteam versterken.

Daarnaast hebben een nieuwe Digital Campaign Manager (Thom Heling) en Junior Growth Hacker (Yeray Calle Aragones) zich aangesloten bij het Mannenmedia team. Yeray heeft de afgelopen maanden een Growth Hacking traineeship bij ons afgerond vanuit The Talent Institute en zal zijn opgedane kennis nu gaan toepassen.

Meer weten over onze nieuwe toppers?

Maak kennis met Wing
Maak kennis met Lennart
Maak kennis met Thom
Maak kennis met Yeray

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • vacature

  22 februari 2023

  Vacature: Advertising Technology Specialist

  Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online technologie en advertising? En ben jij op zoek naar een baan bij Azerion, een wereldwijd toonaangevende speler in de online media- en gaming-industrie? Lees dan snel verder...

 • 30 januari 2023

  Azerion gaat samenwerking aan met advertising platform HYPR.

  Azerion heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met het hyperlokale advertentieplatform HYPR in Nederland.