19 augustus 2020

Mannenmedia breidt netwerk uit met Skoften, Nederland Mobiel & AutoVoorU

Mannenmedia breidt netwerk uit met Skoften, Nederland Mobiel & AutoVoorU

Mannenmedia heeft zijn netwerk versterkt met drie nieuwe titels: Skoften, Nederland Mobiel & AutoVoorU. Met deze gloednieuwe publishers wordt zowel het lifestyle netwerk als het occasion netwerk versterkt.

Skoften

Skoften is al jaren een veelbezochte site met alles wat je maar kan vinden op het internet. Door middel van hun eigen aanpak omtrent de content die ze plaatsten zijn ze de afgelopen jaren enorm gegroeid: met 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand en 12 miljoen pageviews per maand behoort Skoften tot de grootste lifestyle websites in Nederland.

Occasion netwerk

Met AutoVoorU en Nederland Mobiel wordt het occasion netwerk van Mannenmedia uitgebreid. Het huidige netwerk bestaat uit AutoTrack, Autowereld.nl en Gaspedaal en met AutoVoorU en Nederland Mobiel komen daar twee gevestigde namen bij. Benieuwd naar alle advertentiemogelijkheden op ons occasion netwerk? Neem gerust contact met ons op.

Mocht je interesse hebben in ons lifestyle netwerk, occasion netwerk of onze nieuwe publishers, neem dan vrijblijvend contact met ons op via sales@mannenmedia.nl.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • SEO

  25 november 2022

  Dit zijn de 5 belangrijkste SEO factoren van nu

  Bedrijven of merken willen graag meer bezoekers op hun website. Helemaal niet gek, want meer traffic betekent meer potentiële klanten. Naast directe bezoeken zou het optimaal zijn om bezoekers te trekken via zoekmachines zoals Google. Maar hoe gaat dit in zijn werking?

 • Azerion + [M]media

  31 oktober 2022

  Azerion verstevigt Nederlandse marktpositie met overname [M]media

  Azerion kondigt vandaag de overname van [M]media B.V. aan. Het Europese media- en entertainment platform versterkt zich daarmee verder en wordt in Nederland direct één van de grootste digitale advertentienetwerken.