19 augustus 2020

Mannenmedia breidt netwerk uit met Skoften, Nederland Mobiel & AutoVoorU

Mannenmedia breidt netwerk uit met Skoften, Nederland Mobiel & AutoVoorU

Mannenmedia heeft zijn netwerk versterkt met drie nieuwe titels: Skoften, Nederland Mobiel & AutoVoorU. Met deze gloednieuwe publishers wordt zowel het lifestyle netwerk als het occasion netwerk versterkt.

Skoften

Skoften is al jaren een veelbezochte site met alles wat je maar kan vinden op het internet. Door middel van hun eigen aanpak omtrent de content die ze plaatsten zijn ze de afgelopen jaren enorm gegroeid: met 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand en 12 miljoen pageviews per maand behoort Skoften tot de grootste lifestyle websites in Nederland.

Occasion netwerk

Met AutoVoorU en Nederland Mobiel wordt het occasion netwerk van Mannenmedia uitgebreid. Het huidige netwerk bestaat uit AutoTrack, Autowereld.nl en Gaspedaal en met AutoVoorU en Nederland Mobiel komen daar twee gevestigde namen bij. Benieuwd naar alle advertentiemogelijkheden op ons occasion netwerk? Neem gerust contact met ons op.

Mocht je interesse hebben in ons lifestyle netwerk, occasion netwerk of onze nieuwe publishers, neem dan vrijblijvend contact met ons op via sales@mannenmedia.nl.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • 9 mei 2023

  Azerion lanceert AI-aangedreven Smart Content

  Amsterdam, 9 mei 2023 – Azerion kondigt de lancering aan van ‘Smart Content’, een AI-aangedreven oplossing die advertentietechnologie en video content combineert. De videobibliotheek van Smart Content […]

 • Stephanne

  25 april 2023

  Even voorstellen… Stephanne Klatte

  Maak kennis met onze nieuwste aanwinst voor het programmatic team: Stephanne! Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden? Enthousiast, Optimistisch, Gemotiveerd Waar ben je geboren en […]