19 augustus 2020

Mannenmedia breidt netwerk uit met Skoften, Nederland Mobiel & AutoVoorU

Mannenmedia breidt netwerk uit met Skoften, Nederland Mobiel & AutoVoorU

Mannenmedia heeft zijn netwerk versterkt met drie nieuwe titels: Skoften, Nederland Mobiel & AutoVoorU. Met deze gloednieuwe publishers wordt zowel het lifestyle netwerk als het occasion netwerk versterkt.

Skoften

Skoften is al jaren een veelbezochte site met alles wat je maar kan vinden op het internet. Door middel van hun eigen aanpak omtrent de content die ze plaatsten zijn ze de afgelopen jaren enorm gegroeid: met 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand en 12 miljoen pageviews per maand behoort Skoften tot de grootste lifestyle websites in Nederland.

Occasion netwerk

Met AutoVoorU en Nederland Mobiel wordt het occasion netwerk van Mannenmedia uitgebreid. Het huidige netwerk bestaat uit AutoTrack, Autowereld.nl en Gaspedaal en met AutoVoorU en Nederland Mobiel komen daar twee gevestigde namen bij. Benieuwd naar alle advertentiemogelijkheden op ons occasion netwerk? Neem gerust contact met ons op.

Mocht je interesse hebben in ons lifestyle netwerk, occasion netwerk of onze nieuwe publishers, neem dan vrijblijvend contact met ons op via sales@mannenmedia.nl.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • vacature

  22 februari 2023

  Vacature: Advertising Technology Specialist

  Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online technologie en advertising? En ben jij op zoek naar een baan bij Azerion, een wereldwijd toonaangevende speler in de online media- en gaming-industrie? Lees dan snel verder...

 • 30 januari 2023

  Azerion gaat samenwerking aan met advertising platform HYPR.

  Azerion heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met het hyperlokale advertentieplatform HYPR in Nederland.