2 februari 2021

Maak kennis met onze nieuwe publisher Eyecons

Maak kennis met onze nieuwe publisher Eyecons

Vanaf januari 2021 mogen wij Eyecons onderdeel noemen van het [M]media netwerk. Eyecons helpt bij de registratie van sportwedstrijden en bij de exploitatie van media-, marketing- en datarechten. Naast opnamen van wedstrijden van diverse sporten stelt Eyecons sportcontent en sport gerelateerde content beschikbaar. Het videoplatform is een online ecosysteem waar fan en club bij elkaar komen. Fans kunnen gemakkelijk content bekijken van hun favoriete club. Daarnaast kunnen fans eigen geproduceerde beelden gemakkelijk uploaden en toevoegen aan hun (club)kanaal.

Sjoerd van der Meijden, Sales & Business Development Director: “Door de nieuwe samenwerking met Eyecons kunnen we nog dominanter worden op het gehele sportdomein. We halen hiermee een ijzersterke partner binnen die van voetbal (vrouwen eredivisie en eerste/tweede divisie bij mannen), hockey (dames en heren profs), maar ook sporten als korfbal en nog vele andere sporten live beelden en andere content uitzenden. Daarnaast is de vraag hiernaar door Corona natuurlijk ook enorm toegenomen om vanuit huis je favoriete team te volgen. Hiermee hebben we een schitterende partner om weer een enorme groei door te maken op kwalitatief video bereik voor instream.”

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent Eyecons? Neem gerust contact met ons op via sales@mmedia.nl.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • vacature

  22 februari 2023

  Vacature: Advertising Technology Specialist

  Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online technologie en advertising? En ben jij op zoek naar een baan bij Azerion, een wereldwijd toonaangevende speler in de online media- en gaming-industrie? Lees dan snel verder...

 • 30 januari 2023

  Azerion gaat samenwerking aan met advertising platform HYPR.

  Azerion heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met het hyperlokale advertentieplatform HYPR in Nederland.