16 maart 2021

Dit zijn de internationale publishers van [M]media

Dit zijn de internationale publishers van [M]media
[M]media bestaat uit veelal Nederlandse publishers. Maar wist je ook dat wij een internationale doelgroep aanspreken? Maak in dit blog kennis met onze internationale publishers Cally.com, Racingnews365.com, Voetbalflitsen.be en Wielerflits.be.

Cally.com
Om de internationale markt ook aan te spreken heeft Datumprikker een Engelstalige versie: Cally.com. Cally wordt meer dan 60 miljoen keer per jaar bezocht, waardoor 7 miljoen unieke gebruikers hun evenementen kunnen creëren via cally.com. Datumprikker is bekend en wordt veel gebruikt in Nederland, maar tegelijkertijd een startpunt voor een nog slimmer internationaal platform genaamd Cally, waarmee ze de komende 5 jaar meer dan 100 miljoen gebruikers willen bereiken.

Racingnews365.com
Onze publisher Racingnews365 is niet meer alleen actief in Nederland en België, maar boort tegenwoordig ook de internationale markt aan met Racingews365.com. Op Racingnews365.com vind je het laatste (Engelstalige) Formule 1-nieuws en nieuws uit andere motorsporten, evenals nieuws over de beste coureurs, waaronder wereldkampioen Lewis Hamilton, Max Verstappen, Daniel Ricciardo of jongere coureurs als Lando Norris en George Russell.

Voetbalflitsen.be
De Belgische versie van Voetbalflitsen, Voetbalflitsen.be, schrijft over breaking news uit o.a. de Jupiler Pro League, Premier League en Champions League, voetbalhumor, goals, voetbal uitslagen, live scores en veel meer. Op Voetbalflitsen speel je ook originele voetbalgames: elke dag hebben ze een nieuwe voetbalquiz en uitdagende voorspelgames.

Wielerflits.be
Naast het Nederlandse aanbod heeft Wielerflits ook een website voor onze zuiderburen. Wielerflits.be is een interactief platform waar wielerliefhebbers het laatste wielernieuws vinden en met elkaar in discussie kunnen gaan. Met nieuws over grote wielerevenementen & voorjaarsklassiekers en de koersen in België worden vrijwel al het wielernieuws, zowel internationaal als in België, gedekt.

Benieuwd naar de mogelijkheden om een internationale doelgroep aan te spreken? Of ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is op Cally, Racingnews365, Voetbalflitsen en/of Wielerflits? Neem gerust contact met ons op via sales@mmedia.nl.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • SEO

  25 november 2022

  Dit zijn de 5 belangrijkste SEO factoren van nu

  Bedrijven of merken willen graag meer bezoekers op hun website. Helemaal niet gek, want meer traffic betekent meer potentiële klanten. Naast directe bezoeken zou het optimaal zijn om bezoekers te trekken via zoekmachines zoals Google. Maar hoe gaat dit in zijn werking?

 • Azerion + [M]media

  31 oktober 2022

  Azerion verstevigt Nederlandse marktpositie met overname [M]media

  Azerion kondigt vandaag de overname van [M]media B.V. aan. Het Europese media- en entertainment platform versterkt zich daarmee verder en wordt in Nederland direct één van de grootste digitale advertentienetwerken.