16 maart 2021

Dit zijn de internationale publishers van [M]media

Dit zijn de internationale publishers van [M]media
[M]media bestaat uit veelal Nederlandse publishers. Maar wist je ook dat wij een internationale doelgroep aanspreken? Maak in dit blog kennis met onze internationale publishers Cally.com, Racingnews365.com, Voetbalflitsen.be en Wielerflits.be.

Cally.com
Om de internationale markt ook aan te spreken heeft Datumprikker een Engelstalige versie: Cally.com. Cally wordt meer dan 60 miljoen keer per jaar bezocht, waardoor 7 miljoen unieke gebruikers hun evenementen kunnen creëren via cally.com. Datumprikker is bekend en wordt veel gebruikt in Nederland, maar tegelijkertijd een startpunt voor een nog slimmer internationaal platform genaamd Cally, waarmee ze de komende 5 jaar meer dan 100 miljoen gebruikers willen bereiken.

Racingnews365.com
Onze publisher Racingnews365 is niet meer alleen actief in Nederland en België, maar boort tegenwoordig ook de internationale markt aan met Racingews365.com. Op Racingnews365.com vind je het laatste (Engelstalige) Formule 1-nieuws en nieuws uit andere motorsporten, evenals nieuws over de beste coureurs, waaronder wereldkampioen Lewis Hamilton, Max Verstappen, Daniel Ricciardo of jongere coureurs als Lando Norris en George Russell.

Voetbalflitsen.be
De Belgische versie van Voetbalflitsen, Voetbalflitsen.be, schrijft over breaking news uit o.a. de Jupiler Pro League, Premier League en Champions League, voetbalhumor, goals, voetbal uitslagen, live scores en veel meer. Op Voetbalflitsen speel je ook originele voetbalgames: elke dag hebben ze een nieuwe voetbalquiz en uitdagende voorspelgames.

Wielerflits.be
Naast het Nederlandse aanbod heeft Wielerflits ook een website voor onze zuiderburen. Wielerflits.be is een interactief platform waar wielerliefhebbers het laatste wielernieuws vinden en met elkaar in discussie kunnen gaan. Met nieuws over grote wielerevenementen & voorjaarsklassiekers en de koersen in België worden vrijwel al het wielernieuws, zowel internationaal als in België, gedekt.

Benieuwd naar de mogelijkheden om een internationale doelgroep aan te spreken? Of ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is op Cally, Racingnews365, Voetbalflitsen en/of Wielerflits? Neem gerust contact met ons op via sales@mmedia.nl.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • 9 mei 2023

  Azerion lanceert AI-aangedreven Smart Content

  Amsterdam, 9 mei 2023 – Azerion kondigt de lancering aan van ‘Smart Content’, een AI-aangedreven oplossing die advertentietechnologie en video content combineert. De videobibliotheek van Smart Content […]

 • Stephanne

  25 april 2023

  Even voorstellen… Stephanne Klatte

  Maak kennis met onze nieuwste aanwinst voor het programmatic team: Stephanne! Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden? Enthousiast, Optimistisch, Gemotiveerd Waar ben je geboren en […]