21 februari 2017

In de startblokken voor het nieuwe Formule 1 seizoen

In de startblokken voor het nieuwe Formule 1 seizoen

Over iets meer dan een maand is het alweer zover; op 26 maart vindt de start van het Formule 1 seizoen plaats; een moment waar elke liefhebber reikhalzend naar uitkijkt. Ook wij bij Mannenmedia kunnen niet wachten op de mooie raceweekenden, en met de goede prestaties van held Max belooft het een prachtig seizoen te worden.

Websiteverkeer in het weekend

Deze weekenden geven uiteraard ook een enorme boost aan het websiteverkeer op onze Formule 1-titels. Als adverteerder zijn deze raceweekenden hét moment om zichtbaar te zijn. Dit kan natuurlijk door bijvoorbeeld High Impact formaten zoals de Video XL, Roadblock XL of Mobile Interscroller in te zetten. Ben je op zoek naar optimale aandacht voor je merk? Dan bieden we talloze opties op het gebied van Branded Content. Denk bijvoorbeeld aan een reeks artikelen tijdens meerdere race-weekenden op onze Formule 1-titels of bijvoorbeeld de sponsoring van de F1 kalender.

Profiteer jij mee van deze pieken in website-verkeer? Wij adviseren je graag over de perfecte campagne op het juiste moment. Samen gaan we voor een krachtig resultaat.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • 26 juli 2022

  Progammatic update: August 2022

  New month, new programmatic update! This month’s news items are as following: The Highlights of July & August In the spotlight: Formula 1 Channel An incredible offer […]

 • [M]media gaat samenwerking aan met IEX Media

  18 juli 2022

  Quantum Native Advertising: nu ook mogelijk op alle IEX Media titels

  Met ingang van deze maand is het mogelijk om native te adverteren op ons Finance channel, oftewel de titels van IEX Media. Dit brede portfolio, bestaande uit […]