9 augustus 2018

Fullvideo Skin

Fullvideo Skin

Samen met Weborama & Suzuki hebben we de Fullvideo Skin ontwikkeld. Als eerste in de markt en voor een zeer gave campagne waarbij bezoekers kans maken op circuitdag met hun favoriete redactie. De video heeft een maximale duur van 30 seconden en de call to action is net als bij alle andere Rich Media formaten eenvoudig in te bouwen. Zie hier hoe het eruit ziet!

Automotive platformen

In dit geval is de Fullvideo Skin ingezet met branding doelstellingen en als secundaire doelstelling bezoekers van onze automotive platformen AutobahnAutoblogAutoRai & Autovisie deel te laten nemen aan de Suzuki Swift Redactie Race. Met een gemiddelde CTR van 0,5 lukt dit natuurlijk zeer aardig!

Wil je weten of we deze uiting ook voor jou kunnen ontwikkelen neem dan snel contact met ons op!

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • SEO

  25 november 2022

  Dit zijn de 5 belangrijkste SEO factoren van nu

  Bedrijven of merken willen graag meer bezoekers op hun website. Helemaal niet gek, want meer traffic betekent meer potentiële klanten. Naast directe bezoeken zou het optimaal zijn om bezoekers te trekken via zoekmachines zoals Google. Maar hoe gaat dit in zijn werking?

 • Azerion + [M]media

  31 oktober 2022

  Azerion verstevigt Nederlandse marktpositie met overname [M]media

  Azerion kondigt vandaag de overname van [M]media B.V. aan. Het Europese media- en entertainment platform versterkt zich daarmee verder en wordt in Nederland direct één van de grootste digitale advertentienetwerken.