24 november 2016

Flitsmeister viert 1 miljoen actieve gebruikers

Flitsmeister viert 1 miljoen actieve gebruikers

– Edit: juli 2018 | Flitsmeister telt inmiddels 1,3 miljoen actieve gebruikers per maand. –

November 2016 | Flitsmeister heeft de mijlpaal van 1 miljoen actieve gebruikers behaald. Hiermee is het veruit de grootste gratis verkeersapp van Nederland en België. Om dit te vieren is de app voor Android en iOS in een compleet nieuw jasje gestoken.

Onder andere door meerdere feedback sessies te organiseren met enthousiaste gebruikers, is de app op een aantal punten aangepast. Zo heeft het melden van incidenten een prominentere plek gekregen, is de informatie beter af te lezen door verbetering van kleurgebruik en zijn de waarschuwingen voor incidenten en flitsers “full screen” geworden.

Bij alle aanpassingen van de app heeft Flitsmeister als doel om weggebruikers gemakkelijker, veiliger en voordeliger hun reis te laten maken.

Location Based Advertising

Met de app Flitsmeister kunnen we de automobilist op een specifieke plek en tijdstip bereiken door middel van Location Based Advertising. Dit geeft ons de mogelijkheid efficiënt bepaalde doelgroepen te targeten. In de kaart van Flitsmeister laden we zogenaamde pins in. Wanneer gebruikers deze pins passeren kunnen zij tijdens de reis of naderhand een push notificatie krijgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent Location Based Advertising? Onze accountmanagers vertellen je er graag meer over!

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • 26 juli 2022

  Progammatic update: August 2022

  New month, new programmatic update! This month’s news items are as following: The Highlights of July & August In the spotlight: Formula 1 Channel An incredible offer […]

 • [M]media gaat samenwerking aan met IEX Media

  18 juli 2022

  Quantum Native Advertising: nu ook mogelijk op alle IEX Media titels

  Met ingang van deze maand is het mogelijk om native te adverteren op ons Finance channel, oftewel de titels van IEX Media. Dit brede portfolio, bestaande uit […]