12 februari 2020

Even voorstellen: Wing Chee Ng

Even voorstellen Wing Chee Ng

Tot ons genoegen hebben wij onze nieuwe collega Wing Chee Ng bij Mannenmedia mogen verwelkomen. Zij zal de functie van Account Manager gaan bekleden. Meer weten over Wing? Onderstaand stelt zij zich graag verder voor aan jullie aan de hand van een Q&A.

Hoe zou je jezelf in drie woorden introduceren?
Enthousiast, empatisch, nieuwsgierig

Waar ben je geboren en getogen?
Ik ben geboren in Woerden en opgegroeid in Mijdrecht. Tijdens de studie ben ik in Amsterdam gaan wonen en daar zit ik nu bijna 10 jaar alweer.

Wat heb je gestudeerd?
Ik wilde altijd al iets doen met marketing of sales. Ik heb de studie commerciële economie gedaan op de HvA/HES (Hogeschool voor Economische Studies).

Wat heb je hiervoor gedaan?
In 2010 had ik mijn eerste baan in online, in de affiliate marketing om precies te zijn. De combinatie van online marketing en accountmanagement begon ik steeds leuker te vinden. Vervolgens heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt in een commerciële functie. Ik heb best een brede interesse in digitale media, daardoor heb ik in diverse disciplines van online gewerkt. Van zoekmachine marketing tot aan mobile marketing en social advertising.

Leukste herinnering aan vorige baan?
Haha, lastig om één herinnering op te noemen. Ik zou zeggen alle klanten waar ik mee heb samengewerkt en natuurlijk de gezellige collega’s en mediaborrels/events die ik heb mogen meemaken.

Hoe ben je met Mannenmedia in contact gekomen?
Ik kende Mannenmedia al van mijn vorige baan, waar ik regelmatig het netwerk van Mannenmedia voorstelde in campagnes. Voor deze functie ben ik benaderd door een recruiter.

Wat worden jouw taken bij Mannenmedia?
Als accountmanager zal ik onze adverteerders en mediabureaus advies geven en oplossingen bieden bij hun digitale mediaplannen. Dit kan van alles zijn, branded content, display/video advertising, social campagnes en digital out of home.

Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Mijn ambitie voor nu is om in ieder geval te groeien met Mannenmedia. Op korte termijn wil ik mezelf blijven ontwikkelen en mijn kennis in de online media verbreden. Zolang ik plezier beleef in mijn werk en dingen blijf leren, ben ik blij.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik ga graag uit eten en besteed m’n tijd graag om iets speciaals uit te zoeken. Verder ga ik 2x per week naar de gym, spreek ik met vrienden en familie af om leuke dingen te doen en vind ik het af en toe ook heel fijn om gewoon lekker op de bank neer te ploffen en Netflix te kijken.

Welk talent / hobby zou je meer aandacht willen geven?
Ik wil meer boeken gaan lezen, dus als iemand nog tips heeft… En ik heb vroeger een periode getennist, dat vind ik nog steeds leuk om te doen. Het liefst doe ik dat buiten, dus als het over een tijdje wat warmer is buiten ga ik het zeker weer oppakken!

Welk land zou je eens willen bezoeken?
Dat zijn er best wel veel haha. Ik denk dat Zuid-Amerika bovenaan m’n lijstje staat want daar ben ik nog niet geweest.

Als je een tijdmachine zou hebben, van welke inmiddels overleden artiest zou jij dan een concert bezoeken?
Geen specifieke artiest waar ik aan moet denken, maar een concert van Michael Jackson zou wel tof zijn.

Wat wil je verder nog heel graag kwijt dat nog niet ter sprake is gekomen?
Ik ben altijd in voor een kopje koffie, dus neem gerust contact met me op ;-)

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • vacature

  22 februari 2023

  Vacature: Advertising Technology Specialist

  Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online technologie en advertising? En ben jij op zoek naar een baan bij Azerion, een wereldwijd toonaangevende speler in de online media- en gaming-industrie? Lees dan snel verder...

 • 30 januari 2023

  Azerion gaat samenwerking aan met advertising platform HYPR.

  Azerion heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met het hyperlokale advertentieplatform HYPR in Nederland.