18 augustus 2021

Even voorstellen: Timo de Geus

Even voorstellen Timo de Geus

We stellen je graag voor aan onze collega Timo de Geus. Per 1 augustus is hij het team van [M]media komen versterken. Als onze nieuwe Head of Operations is hij dan ook meer dan welkom. Om hem wat beter te leren kennen hebben we hem een aantal vragen gesteld aan de hand van een Q&A. Lees snel verder en leer Timo wat beter kennen.

Hoe zou je jezelf in drie woorden introduceren?
Een creatieve, empathische nerd.

Waar ben je geboren en getogen?
Geboren in Amsterdam, getogen in Zutphen.

Wat heb je gestudeerd?
Information Sciences aan de VU in Amsterdam

Wat heb je hiervoor gedaan?
Hiervoor werkte ik bij Improve Digital en Mediahuis

Leukste herinnering aan vorige baan?
De eerste fietstocht met het team (ik heb iedereen in mijn team over kunnen halen een racefiets te kopen ;))

Hoe ben je met [M]media in contact gekomen?
Ik kende [M]media al vanuit mijn Improve Digital tijd, ik had toen regelmatig contact met Sjoerd en Sevrin, leek me toen al een mooie club. Recent nam Sjoerd weer contact op en toen was de beslissing snel gemaakt.

Wat worden jouw taken bij [M]media?
Ik zal voornamelijk de taken van Nick overnemen. Verder zal ik mijn ervaringen vanuit Improve Digital en Mediahuis uiteraard zoveel mogelijk gebruiken om de omzet voor onze publishers te verhogen.

Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Ooit zou ik mijn eigen tech- bedrijf willen beginnen, of daar leiding aan willen geven.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Fietsen en hardlopen. Als de vrije tijd wat langer is, reizen maar met kinderen is “reizen” tot “kamperen” gedegradeerd.

Welk talent / hobby zou je meer aandacht willen geven?
Heb in het verleden een theatergroep opgezet en altijd toneelgespeeld. Helaas is door corona en andere redenen de boel volledig ingezakt. Dit zou ik graag weer willen oppakken.

Welk land zou je eens willen bezoeken?
Pakistan en dan specifiek de Korakoram Highway en de K2.

Als je een tijdmachine zou hebben, van welke inmiddels overleden artiest zou jij dan een concert bezoeken?
Ik ben (helaas) niet gezegend met de beste muzieksmaak, dus hier heb ik niet zo’n goed antwoord op. Als ik toch zou moeten kiezen zou ik terugkeren naar de jaren 70 om een concert van Queen te bezoeken. Bovendien lijken me de jaren 70 een heerlijk optimistisch tijdperk ;).

Wat wil je verder nog heel graag kwijt dat nog niet ter sprake is gekomen?
Weinig, maar mijn eerste week bij [M]media was erg leuk, wat een gaaf bedrijf is dit!

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • 9 mei 2023

  Azerion lanceert AI-aangedreven Smart Content

  Amsterdam, 9 mei 2023 – Azerion kondigt de lancering aan van ‘Smart Content’, een AI-aangedreven oplossing die advertentietechnologie en video content combineert. De videobibliotheek van Smart Content […]

 • Stephanne

  25 april 2023

  Even voorstellen… Stephanne Klatte

  Maak kennis met onze nieuwste aanwinst voor het programmatic team: Stephanne! Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden? Enthousiast, Optimistisch, Gemotiveerd Waar ben je geboren en […]