5 juli 2019

Even voorstellen: Siem Prins

Even voorstellen Siem Prins

Mannenmedia heeft wederom een nieuwe collega: Siem Prins. We stellen je graag aan hem voor. Op 25 juni is hij het team van Mannenmedia komen versterken als Marketing & Communicatie medewerker. Natuurlijk willen we allemaal wat meer over hem weten en daarom hebben we hem een paar vragen gesteld aan de hand van een Q&A. Lees snel verder en leer onze nieuwe collega Siem wat beter kennen.

Hoe zou je jezelf in drie woorden introduceren?
Relaxed, zorgzaam en nuchter.

Waar ben je geboren en getogen?
Ik ben geboren in Haarlem, woonde in Heemstede en woon nu al 3 jaar in Amsterdam.

Wat heb je gestudeerd?
Ik ben nu bezig aan mijn laatste jaar van Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier volg ik de richting Sportmarketing.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Voordat ik bij Mannenmedia aan de slag ging was ik Online Marketeer bij Runner’s World, Bicycling en Men’s Health, drie sporttijdschriften die onder Hearst Nederland vallen.

Leukste herinnering aan vorige baan?
Ik begon als stagiair bij Runner’s World. Na mijn stageperiode kreeg ik een baan aangeboden bij Runner’s World, waar uiteindelijk ook nog Bicycling en Men’s Health bijkwamen. Ik heb er veel geleerd over online marketing en social media marketing en gewerkt binnen een gezellig team.

Hoe ben je met Mannenmedia in contact gekomen?
Via de website van Studentenbureau kwam ik in contact met Mannenmedia.

Wat worden jouw taken bij Mannenmedia?
Ik zal de Marketing & Communicatie van Mannenmedia op me gaan nemen.

Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Ik wil blijven leren over (online) marketing en advertising.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik maak graag muziek via Fruity Loops Studio. Dit doe ik nu al een aantal jaar, vooral richting hip-hop. Sinds kort probeer ik met een vriend van mij techno te produceren. Daarnaast ga ik graag met vrienden het terras op en speel ik gitaar.

Welk talent / hobby zou je meer aandacht willen geven?
Voetbal! Ik speel nu sinds een jaar in een vriendenteam bij Zeeburgia (Amsterdam-Oost). Ik speel als centrale verdediger, maar met 142 tegendoelpunten mag er wel nog wat extra getraind worden…

Welk land zou je eens willen bezoeken?
Ik zou wel eens willen rondreizen in Japan.

Als je een tijdmachine zou hebben, van welke inmiddels overleden artiest zou jij dan een concert bezoeken?
Jimi Hendrix live op Woodstock.

Wat wil je verder nog heel graag kwijt dat nog niet ter sprake is gekomen?
Ik heb veel zin om aan te slag te gaan en nog meer te leren!

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • 9 mei 2023

  Azerion lanceert AI-aangedreven Smart Content

  Amsterdam, 9 mei 2023 – Azerion kondigt de lancering aan van ‘Smart Content’, een AI-aangedreven oplossing die advertentietechnologie en video content combineert. De videobibliotheek van Smart Content […]

 • Stephanne

  25 april 2023

  Even voorstellen… Stephanne Klatte

  Maak kennis met onze nieuwste aanwinst voor het programmatic team: Stephanne! Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden? Enthousiast, Optimistisch, Gemotiveerd Waar ben je geboren en […]