28 mei 2018

Even voorstellen: Julia & Charlotte

Even voorstellen Julia & Charlotte

Sinds vorige maand hebben we twee nieuwe collega’s aan ons team mogen toevoegen. Graag stellen ze zich graag aan je voor!

Hi Julia en Charlotte! Hoe zou je jezelf in drie woorden introduceren, of wat typeert jou?
Julia: Empathisch, warm en passievol.
Charlotte: Ik sport graag, in de zomer zo veel mogelijk buiten. Fietsen, skeeleren of hardlopen en in de winter ben ik in de sportschool te vinden. Daarnaast houd ik van koken en nodig ik graag vriendinnen uit om een hapje te komen eten.

Hoe ziet je studie/werkverleden eruit?
Julia: Ik heb Media, Informatie en Communicatie gestudeerd in de richting Media, Marketing en Publishing aan de Hogeschool van Amsterdam. Hiervoor werkte ik bij Playground, een creatief bureau in Amsterdam. Daar heb ik veel heb mogen leren en mooie vriendschappen opgebouwd. De vele feesten en festivals waren uiteraard ook fijne extraatjes.
Charlotte: Ik heb deeltijd communicatiemanagement gestudeerd aan de Hoge School van Amsterdam, en daarnaast fulltime gewerkt. Ik heb veel branded content ervaring opgedaan bij zowel Sanoma/SBS als RTL.

Wat worden je taken bij Mannenmedia?
Julia: Bij Mannenmedia zal ik het campagne-management op me nemen: het uitvoeren, beheren en bewaken van diverse campagnes en ben ik de schakel tussen de klant, sales en operations.
Charlotte: Ik ga mij samen met Ruud en Koen bezighouden met sales, en voornamelijk het uitbreiden van branded content op onze channels.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Julia: Ik hou van Amsterdam en haar veelzijdigheid; er is iedere dag wel iets anders te beleven en ontdekken.
Charlotte: In mijn vrije tijd sport ik graag of wandel ik met mijn hond.

Welk talent/hobby zou je meer aandacht willen geven?
Julia: Vroeger was ik altijd erg creatief bezig; schilderen, tekenen, schrijven. Helaas doe ik daar tegenwoordig (bijna) niets meer mee.
Charlotte: De wintersport is mijn favoriete vakantie, ik snowboard graag. Ik zou meer tijd aan snowboarden willen besteden of in de zomer wakeboarden.

Welk land zou je eens willen bezoeken?
Julia: Er zijn heel veel plekken die ik graag eens zou willen zien. Mijn grootste droom is het maken van een wereldreis in een oud VW-busje. Nu staat Japan heel hoog op mijn lijstje.
Charlotte: Mexico!

Als je een tijdmachine zou hebben, bij welke gebeurtenis zou jij dan aanwezig willen zijn?
Julia: Zonder enige twijfel: Woodstock ‘69!
Charlotte: Concert van Michael Jackson.

Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Julia: Altijd blijven groeien, op zowel zakelijk als persoonlijk vlak!
Charlotte: Ik wil mijn portfolio aan media-mogelijkheden graag verrijken met digitale propositie, zodat ik adverteerders breed kan informeren.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • 9 mei 2023

  Azerion lanceert AI-aangedreven Smart Content

  Amsterdam, 9 mei 2023 – Azerion kondigt de lancering aan van ‘Smart Content’, een AI-aangedreven oplossing die advertentietechnologie en video content combineert. De videobibliotheek van Smart Content […]

 • Stephanne

  25 april 2023

  Even voorstellen… Stephanne Klatte

  Maak kennis met onze nieuwste aanwinst voor het programmatic team: Stephanne! Hoe zou je jezelf omschrijven in drie woorden? Enthousiast, Optimistisch, Gemotiveerd Waar ben je geboren en […]