29 januari 2020

Schiet raak met Mannenmedia tijdens het EK voetbal

Schiet raak met Mannenmedia tijdens het EK voetbal

Het EK Voetbal vindt plaats en Nederland is eindelijk weer van de partij. Op 12 juni 2020 zal in Rome de eerste wedstrijd gespeeld worden voor het EK 2020 tussen Turkije en Italië. Het EK voetbal 2020 is het eerste EK dat geen gastland zal hebben, aangezien het toernooi in maar liefst twaalf verschillende landen gespeeld zal worden.

Dit keer kunnen wij in Nederland ook genieten van Europees topvoetbal, want één van de twaalf steden waar gespeeld zal worden is namelijk Amsterdam. Bij Mannenmedia zijn we alvast aan het warmlopen voor de wedstrijd, want met één van de grootste voetbalnetwerken van Nederland zijn er weer hele mooie mogelijkheden om als adverteerder in te haken.

De Oranjekoorts komt er weer aan en we zien dat men in Nederland al symptomen van de ‘koorts’ krijgt rond de tijd dat de selectie bekend gemaakt wordt. Daarom hebben wij een paar mooie voorstellen om mee in te haken op het EK voetbal en de Oranje-gekte.

Bekijk hier onze EK concepten

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • 26 juli 2022

  Progammatic update: August 2022

  New month, new programmatic update! This month’s news items are as following: The Highlights of July & August In the spotlight: Formula 1 Channel An incredible offer […]

 • [M]media gaat samenwerking aan met IEX Media

  18 juli 2022

  Quantum Native Advertising: nu ook mogelijk op alle IEX Media titels

  Met ingang van deze maand is het mogelijk om native te adverteren op ons Finance channel, oftewel de titels van IEX Media. Dit brede portfolio, bestaande uit […]