11 november 2021

Profiteer nu van scherpe eindejaarsdeals op het [M]media Finance channel!

Profiteer nu van scherpe eindejaarsdeals op het [M]media Finance channel

December is bij uitstek de feestmaand voor veel mensen. We koken dan iets vaker uitgebreid voor familie en vrienden, en maken onze woning net even iets gezelliger.

De maand december is ook een speciale maand voor beleggers. Zou het net als 2020 weer kunnen leiden tot een eindejaarsrally? Gaat de AEX weer een all time high neerzetten? Het zou zomaar eens kunnen. Er is geen betere plek, dan deze beursberichten te volgen bij IEX Media. IEX.nl is één van de grootste onafhankelijke financiële websites van Nederland. Daarnaast zijn Belegger.nl, DeBeurs.nl, Beursonline.nl, Participaties.nl en Guruwatch bekende websites van IEX Media binnen de beleggerswereld.

Profiteer nu van maar liefst 20% meer impressies op Small IAB en Rich Media formaten bij een minimale besteding van €5.000,-:*

 • Small IAB: €5 CPM
 • Rich Media: €10 CPM
Of profiteer van 30% introductiekorting op IEX Fixed Advertorials en kom erachter hoe waardevol deze positie is.*

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@mmedia.nl.

* = Alleen op IO basis in te kopen.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • SEO

  25 november 2022

  Dit zijn de 5 belangrijkste SEO factoren van nu

  Bedrijven of merken willen graag meer bezoekers op hun website. Helemaal niet gek, want meer traffic betekent meer potentiële klanten. Naast directe bezoeken zou het optimaal zijn om bezoekers te trekken via zoekmachines zoals Google. Maar hoe gaat dit in zijn werking?

 • Azerion + [M]media

  31 oktober 2022

  Azerion verstevigt Nederlandse marktpositie met overname [M]media

  Azerion kondigt vandaag de overname van [M]media B.V. aan. Het Europese media- en entertainment platform versterkt zich daarmee verder en wordt in Nederland direct één van de grootste digitale advertentienetwerken.