6 mei 2020

Deze sportevenementen gaan wel door in 2020

Deze sportevenementen gaan wel door in 2020

Het Corona virus heeft ervoor gezorgd dat veel (sport)evenementen in 2020 gecanceld of verplaatst zijn. Dit heeft natuurlijk een enorme impact, maar wordt ook deels opgevangen door online sportevenementen. Wielrenners nemen het tegen elkaar op via Zwift en Formule 1-coureurs strijden via F1 2020, iRacing en andere online racingplatformen. Voor de Formule 1, wielrennen en motorcross kunnen de atleten hun spelconsoles weer inruilen voor hun vertrouwde materiaal, want er zijn weer evenementen om naar uit te kijken!

Formule 1 2020

De F1 zal in 2020 van start gaan in het weekend van 3 – 5 juli in Oostenrijk. Dit is meteen een mooi moment om in te stappen, aangezien Max Verstappen de afgelopen twee jaar deze GP op zijn naam schreef. Benieuwd naar alle races in 2020? Bekijk hier de gehele F1 kalender voor 2020.

Tour de France 2020

Het mooiste wielerevenement van het jaar gaat net als de Formule 1 toch wel van start. Op 29 augustus zullen onze Nederlandse helden te zien zijn, hopelijk in een gele trui. De UCI maakte ook bekend dat alle vijf grote voorjaarsklassiekers dit seizoen nog gehouden worden: Milaan – San Remo, de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Luik-Bastenaken-Luik en de Ronde van Lombardije. Bekijk hier de gehele wielerkalender voor 2020.

MXGP 2020

Het MXGP seizoen begon in maart gewoon volgens planning met de wedstrijden in Matterley-Basin en Valkenswaard. Helaas kwam dit tot stilstand door de gevolgen van het corona virus. Na de nodige aanpassingen in de kalender van het WK motorcross heeft MXGP-promotor Infront Moto Racing een aangepaste kalender gepubliceert. Bekijk hier de gehele MXGP kalender voor 2020.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om te sparren.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • 26 juli 2022

  Progammatic update: August 2022

  New month, new programmatic update! This month’s news items are as following: The Highlights of July & August In the spotlight: Formula 1 Channel An incredible offer […]

 • [M]media gaat samenwerking aan met IEX Media

  18 juli 2022

  Quantum Native Advertising: nu ook mogelijk op alle IEX Media titels

  Met ingang van deze maand is het mogelijk om native te adverteren op ons Finance channel, oftewel de titels van IEX Media. Dit brede portfolio, bestaande uit […]