6 april 2018

Bereik amateurvoetballend Nederland nu ook in de Voetbal.nl app

Bereik amateurvoetballend Nederland nu ook in de Voetbal.nl app

Waar het al mogelijk was om te adverteren op Voetbal.nl, heeft Mannenmedia inmiddels ook de vernieuwde Voetbal.nl app aangesloten. Vanaf heden is het mogelijk om te adverteren binnen deze app, die veelvuldig door Nederlandse amateurvoetballers gebruikt wordt.

Nieuwe inventory

De app heeft maandelijks 1.200.000 actieve gebruikers (stand 1 januari 2018), die bij elkaar goed zijn voor 110.000.000 pageviews per maand. Met deze nieuwe in app-inventory schaalt Mannenmedia wederom enorm op, zo verneemt ook Sjoerd van der Meijden, Sales & Business Development Director: “Al jaren hebben we een prachtige samenwerking met Voetbal.nl. Dat we nu ook in de Voetbal.nl app kunnen adverteren is een zeer mooie ontwikkeling die een hoop nieuwe inventory met zich meebrengt.” Mannenmedia verwacht met het aansluiten van de app de Nederlandse amateurvoetballer nog specifieker te kunnen bereiken.

Over Voetbal.nl

Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Het richt zich op spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook op ouders en andere supporters van het amateurvoetbal.

Op het platform kunnen de gebruikers op een leuke manier hun voetbalactiviteiten bijhouden:

 • Programma, standen en uitslagen van de teams
 • Persoonlijke- en teamstatistieken
 • Volg de teams en clubs van vrienden en familie
 • Volg andere spelers en blijf op de hoogte van hun resultaten
 • Direct op de hoogte van afgelastingen
 • Video’s en foto’s van een team toevoegen en bekijken
 • Vooraf laten weten of je aanwezig bent bij de wedstrijd
 • Aangeven of je een auto voor de uitwedstrijd beschikbaar stelt

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Nog niet uitgelezen? Er is meer!

 • SEO

  25 november 2022

  Dit zijn de 5 belangrijkste SEO factoren van nu

  Bedrijven of merken willen graag meer bezoekers op hun website. Helemaal niet gek, want meer traffic betekent meer potentiële klanten. Naast directe bezoeken zou het optimaal zijn om bezoekers te trekken via zoekmachines zoals Google. Maar hoe gaat dit in zijn werking?

 • Azerion + [M]media

  31 oktober 2022

  Azerion verstevigt Nederlandse marktpositie met overname [M]media

  Azerion kondigt vandaag de overname van [M]media B.V. aan. Het Europese media- en entertainment platform versterkt zich daarmee verder en wordt in Nederland direct één van de grootste digitale advertentienetwerken.