Maak kennis met… Apparata

Uit welk idee is jullie website ontstaan?
De tech-wereld en automotive sector groeien steeds dichter naar elkaar. Apparata leek ons een mooie aanvulling op autoblog.nl, mannen houden niet alleen van auto’s, maar ook van gadgets. En veel vrouwen overigens ook, we discrimineren uiteraard niet. We brengen het tech- en gadgetnieuws met een mening.

Hoe groot is jullie bereik?
500.000 uniek bereik & 1.000.000 pageviews per maand.

Hoe zou je jullie doelgroep omschrijven?
Auto, tech en gameliefhebbers met een passie voor toffe gadgets, de nieuwste smartphones en ontwikkelingen in de wereld van technologie.

Hoe lang werken jullie al samen met Mannenmedia?
April 2019. We kennen Mannenmedia echter al jaren via onze andere titel autoblog.nl.

Wat zijn jullie doelen en ambities?
We willen nog meer lezers bereiken. Technologie is tegenwoordig overal en neemt een steeds belangrijkere rol in ons leven in. Met Apparata willen we laten zien wat er echt relevant is en de one-stop-shop worden waar bezoekers hun tech nieuws vandaan halen.

Hoe zorgen jullie ervoor dat jullie altijd relevant blijven?
Wij zijn van ’s ochtends tot ’s avonds bezig met het verslaan van nieuws, inzichten en de laatste ontwikkelingen. Met onze jarenlange ervaring op dit gebied weten we relevant te zijn én te blijven.

Waar staan jullie nu en waar willen jullie naartoe?
Apparata.nl is nog steeds groeiende en daar zijn we uiteraard trots op. We zijn vastberaden deze koers door te zetten en willen eind 2019 nog sterker staan ten opzichte van het jaar daarvoor.

Waar ligt jullie voornaamste focus op binnen het lifestyle segment?
Met Apparata willen we een thuishaven zijn voor de lifestyle-liefhebber die van technologie houdt. Onze focus op het gebied van lifestyle ligt op het brengen van de nieuwste en leukste info omtrent de beste games, films, series en gadgets. Daarbij spelen we in op de actualiteit. . Maar mensen moeten ook bij ons terecht kunnen voor de laatste info over populaire tv-series en wat bijvoorbeeld het actuele aanbod op Netflix is.

Waarin onderscheiden jullie je van andere lifestyle titels?
Naast het verslaan van nieuws duiken we geregeld in op achtergronden. Wat te verwachten van de nieuwste consoles, hoe presteert die nieuwe smartphone in de praktijk en is de hype omtrent die ene Netflix-serie wel terecht?

Waar kunnen merken/bedrijven bij het adverteren op jullie website op rekenen?
Merken kunnen bij Apparata rekenen op bezoekers die weten wat ze willen en een bovengemiddelde interesse voor technologie hebben.

Van welke nieuwste trends zijn jullie bezoekers volledig op de hoogte?
De beste smartphones van het moment, de nieuwste content met betrekking tot gave games en hoe ziet het actuele aanbod van Netflix eruit? Dit en meer zorgt dat de Apparata-lezer altijd maximaal op de hoogte is van wat er speelt.

Wat is jullie achtergrond en hoe is jullie lifestyle titel ontstaan?
Apparata is opgericht in 2013 als nieuwe titel naast onder andere Autoblog. We hebben een jarenlange ervaring in de automotive en hebben die ervaring gebruikt voor het neerzetten wat Apparata vandaag de dag is.

Hoe wordt Lifestyle gedefinieerd op jullie website?
Het huidige lifestyle landschap wordt voor een groot gedeelte bepaald door technologie. Zonder Instagram, YouTube, smartphones en SnapChat zouden veel van de huidige influencers alleen maar tegen hun buren kunnen vertellen hoe stijlvol ze zijn

Welke onderwerpen worden het beste gelezen voor jullie bezoekers?
Onze bezoekers zijn geïnteresseerd in nieuws omtrent smartphones, cryptocurrency (Bitcoin), streamingdiensten zoals Netflix en de laatste ontwikkelingen met betrekking tot bekende, maar ook opkomende techmerken.

Hoe groot is de verscheidenheid aan adverteerders die jullie benaderen?
Via Mannenmedia bereikt ons een groot arsenaal aan verschillende adverteerders. Dit maakt de afwisseling groot en daardoor ook verfrissend voor onze bezoekers.

In welke 3 woorden kun je jullie doelgroep het beste omschrijven?
Nieuwsgierig, scherp en doeltreffend.

Welk aspect van lifestyle spreekt jou zelf het meeste aan?
Het brede aspect. Dat wil zeggen: nieuws en trends vanuit allerlei hoeken vinden op één plek. Dat vind ik het fijne aan Apparata. Of het nu gaat om de nieuwste games, smartphones of trends. De Apparata-lezer (en daar ben ik natuurlijk onderdeel van) is van al deze dingen op de hoogte.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de site van Apparata.