Adverteerders

Met onze creatieve advertentieoplossingen brengen we je merk of product graag onder de aandacht. We hebben een ruim aanbod van advertentiemogelijkheden en ontwikkelen zelf content voor onze klanten. Tevens kun je bij ons terecht voor concept-design. Zo zijn wij een one-stop-shop om mannen en/of vrouwen digitaal te bereiken.

We adviseren je graag over het zo effectief mogelijk inzetten van onze kanalen.

Display advertising

Bij ons kun je terecht voor alle soorten display advertising. Van billboards tot aan mobile interscrollers, we kijken altijd naar de beste mogelijkheden om jouw merk of product onder de aandacht te brengen en de gewenste doelstelling te behalen.

Lees meer

Video advertising

Ook voor video-advertising ben je bij ons aan het juiste adres. Breng je campagne tot leven door middel van video op een van de grootste netwerken van Nederland. Wij bieden zowel pre-roll als in-page mogelijkheden.

Lees meer

Native advertising

Native advertising is niet meer weg te denken uit de online advertising wereld. De informatie in deze advertenties past altijd bij de stijl en tone-of-voice van de website waarop deze verschijnt. Op deze manier zorgen we voor content dat authentiek lijkt en brengen we campagnes naar een nieuw niveau.

Lees meer

Merkactivatie

Merkactivatie is een van de meest effectieve activiteiten als het gaat om het creëren van relaties met consumenten door gebruik te maken van ervaringen en interacties. Wij zorgen ervoor dat je op een creatieve en interactieve manier rechtstreeks in contact komt met je doelgroep.

Lees meer

Branded content

Contentmarketing is hot. Content is King. We brengen merken en producten tot leven via redactionele content. Zo verspreiden we de gewenste boodschap binnen ons netwerk via artikelen, advertorials, reviews en meer.

Lees meer

Social media

Een social media campagne is de perfecte manier om snel buzz te creëren bij je doelgroep. Via Facebook, Instagram en Twitter bereiken we maandelijks ruim één miljoen mensen. We helpen je graag in het snel en effectief bereiken van je doelgroep.

Lees meer

SEO

Als uw bedrijf nieuwe klanten wil aantrekken uit zoekmachines, dan zal SEO optimalisatie een essentieel aspect zijn van uw digitale marketingstrategie. Benieuwd hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen? We vertellen je er graag meer over.

Lees meer

Merkonderzoek

Als je investeert in digital marketing, wil je graag weten of je investering het gewenste effect heeft. Daar hebben we nu een oplossing voor, met Brand Metrics. Benieuwd naar deze tool? We helpen je graag verder.

Lees meer

Custom integraties

Als adverteerder probeer je via online marketing je merkbekendheid te vergroten en je merkimago te verbeteren, zodat consumenten jouw merk overwegen. Verkoop je jouw producten of diensten (ook) online? Dan is een custom integratie misschien iets voor jou.

Lees meer